image
image
image


image
image
image


Nieuw werk te zien tijdens Haarlemse Lente 13-14-15 maart
Mar 07, 2015

Na een fijne ‘sabbatical’ periode ben ik weer lekker aan het werk. Wat en hoe, dat kun je zien tijdens de komende Haarlemse Lente in het souterrain van 37PK. Een tentoonstelling met verwante kunstenaars Sofie Meerhoff, Eric Hage, Marja Vink en Basil Monsacre. Curator van de tentoonstelling en begeleider van Studio37 is pietsjanke fokkema, met wie ik tijdens mijn sabbatical waardevolle coachingsgesprekken had.

Studio37 is een plek voor ontwikkeling en reflectie op het gebied van beeldende kunst o.l.v. pietsjanke fokkema. Haar visie op kunst is er een van openheid en zachtheid. De tentoonstelling heeft geen titel, maar een symbool: de monade (cirkel met middenpunt).
Alle betrokken kunstenaars maken persoonlijk werk vanuit een levenshouding waarbij liefde en aandacht centraal staan. Zij zijn gedurende het weekend aanwezig en bezig met werk in uitvoering.

Mijn recente werk is een ode aan de allesomvattende eerste grote liefde, waarbij je elkaars universum bent. In Studio37 zullen o.a. werken (op basis) van oude liefdesbrieven te zien zijn. Hierbij een kleine "sneak preview".
Je bent van harte welkom op de opening of gedurende het weekend.

Vrijdag 13 maart: opening vanaf 19.00 in het souterrain van 37PK
Zaterdag 14 maart: 11-17
Zondag 15 maart: 12-17

Studio37 / 37 PK, Groot Heiligland 37, Haarlem