test
Sep 03, 2022


 
image
“Yehi or” onderdeel van Geloof in Geluk in Koepelkathedraal Haarlem
Aug 25, 2021
Update april 2022: Geloof in Geluk is verlengd tot januari 2023!
Van 28 aug 2021 t/m 3 april 2022 maakt mijn installatie "Yehi or" deel uit van de Geloof in Geluk tour door de kathedrale basiliek sint Bavo, tegenwoordig Koepelkathedraal Haarlem. Reserveer je tickets via deze link naar de Koepelkathedraal.

Programmamanager Bisdom Haarlem-Amsterdam: Nanine van Smoorenburg
Productie sterren: Snijmeesters Haarlem.
Voor de installatie had ik onmisbare hulp van lief Jaco Woltjer en de onverschrokken Arjan Smit en Anton Demmers van de Koepelkathedraal. 
image
Tentoonstelling Hemelladder in kerktuin Amersfoort
Jul 10, 2021
Curator Jaap Velserboer maakte op verzoek van LKG de Ploegh de tentoonstelling "Hemelladder" in de Frans en Hilde Hof, achter de St. Franciscus Xaveriuskerk. De kerktuin speciaal voor deze tentoonstelling open voor publiek. De kunstenaars laten zich inspireren door de groene oase in de binnenstad en het thema "Hemelladder". Met werk van: Jacqueline Bohlmeijer, Simone de Groot, Thijs Jaeger, Flip Lambalk, Bert Neelen, Rian Peeperkorn, Willeke van Ravenhorst, Lies van der Sluis, Linda Verkaaik, Jos Verschaeren, Müge Yilmaz.
Ik maakte werk voor de toegangsroute en voor het centrale labyrint van gras. "Zo Boven, Zo Beneden" bestaat uit 30 RVS spiegeltjes op de bestrating en 1 grote spiegel als middelpunt van het graslabyrint.
page 1 of 10 pages  1 2 3 >  Last ›